World of Expressions

Just another WordPress.com weblog

Project: Ultraman Cake

A friend asked me to make a Barney Cake (same like Jojo) but later changed to Ultraman. Well, we will always try to fulfill what the customers want. It is very challenging especially in handling the body, head and the trade mark arm cross! hihihi but finally we are very happy of the outcome. Thanks Shaky!

ultraman3d-cake.jpg

The Ultraman is made of fondant and painted with silver edible color.

About these ads

October 28, 2007 - Posted by | Cakes, Project

5 Comments »

  1. Kak Lin.. 10% untuk saya.. heheheheh.
    Waa cantiknya ultraman tu… Ana pun nak tempah.. 30 hb. Kak LIn contact la dia.. Anak dia suka Barnie…

    Comment by kawaikinoz | October 28, 2007 | Reply

  2. mmg real ultraman. Pakai fondan jek?? lembut gak eh tgn nak membentuk ultraman tu. Cemana blh jd betul2 uniform badan ultraman tu? Ni lom tunjuk kat Adam. Kalu tunjuk mau dia dok tuntut kek ni hari2… tak sabo nak tunggu besday dia thn depan.

    Comment by Ati | October 31, 2007 | Reply

  3. Kak Lin.. thanx for the cake.. very the nice.. ada lagi ultraman tuh dlm fridge.. thank God Shakir bagi cabut.. the cake was also yummy..

    Comment by shakie imran | November 2, 2007 | Reply

  4. bagus sekali…. pewarna silvernya kalo boleh tau pake merk apa ya? karena ada pesanan kue ultramen juga untuk minggu depan. salam kenal…

    Comment by mamayo | April 20, 2009 | Reply

  5. hi, i just wan to know…alphabet on the cake tu boleh makan ke?diperbuat drpd apa?
    what about the ultraman, boleh dimakan jugak ke?

    Comment by liz | November 19, 2009 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: