World of Expressions

Just another WordPress.com weblog

Orange Muffin

Baked this just now. What a lovely taste.

muffinorange.jpg

March 3, 2007 - Posted by | Cooking

2 Comments »

  1. Duch… sedapnyer… boleh ke share resipi sekali? lagi satu, best nyer keje u, travel all around the world… pasal kek tu kan, u ada attend class ke? cantik sangat… sgt kreatifnyer u and hubby…

    Comment by Foxey | March 6, 2007 | Reply

  2. Hi Foxey, baru perasan your comments, maklum la I ni bukan full time blogger hehehehe … anyway thanks for dropping here. really appreciate it. Share resipi, no problem:

    Kiwi Muffin mix (from bake with yen)
    175g egg
    113g water
    430g minyak jagung (kena confirm balik, tak brapa ingat)

    campurkan muffin mixm telur dan air, kacau hingga semua set. Pas tu masukkan minyak jagung, kacau sampai rata. then bubuh dlm acuan & bakar dlm 10 minit @ 215 degree C

    kerja I on projek basis, ada projek, jalan, takder projek dok dendiam kat ofisūüôā. Fox pun mcm slalu jln kan

    kek tu my hubby attend class, so I blaja dari dia jer. minat punya pasal.

    Comment by duchessofkent | March 14, 2007 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: