World of Expressions

Just another WordPress.com weblog

Cakes: New Storage Cabinet

I just bought a new cabinet to store all my baking & decorating tools as well as ingredients. Before this they are scattered everywhere so we decided to buy one from IKEA. We finished assembled it around 3am this morning. Ah, good job lahling. Thank you very much.

1st drawer – bahan-bahan untuk decor & colourings

1st-drawer-copy.jpg

2nd drawer – tools untuk buat decor like spatula, smoother brushes etc.

2nd-drawer.jpg

3rd drawer – cake stands, nozzles, writing & stamping

3rd-drawer.jpg

4th drawer – cuppies and books. ada lagi books tak masuk dalam ni. 

4th-drawer.jpg

Last drawer – utk tools yg besar2 mcm airbrush, essence bottle, coloring, cake plates

5th-drawer.jpg

Left Chest – toolbox (ada crimper, tools buat bunga, bread crumbs, ribbons etc), sifter, cuppies size XL etc. Bawah ada chocolate bar & cake stands & cupcakes trees.

leftchest.jpg

Right chest – Sini bahan-bahan buat kek seperti icing sugar, butter, tepung, shortening, glukos etc.

rightchest.jpg

 Actually ada lagi barang about 20% tak sepat nak masukkan dalam ni lagi. hehehe …. nampak macam dah penuh jer… tapi boleh re arrange balik tu.

April 7, 2007 - Posted by | Cupcakes, Wedding Cakes

1 Comment »

  1. salam perkenalan. kali pertama masuk blog ni. cantik-cantik buah tangan u. especially kelopak ros pink tu, lynnhassan kenalkan ketika dia beritahu camana nak letak harga untuk fondant. boleh tak emelkan saya harga untuk tempahan fondant. kedua – saya ni memang tengah cari cabinet untuk barang2 baking . berapa harga cabinet ni ikea?

    Comment by zatid'hati | September 10, 2007 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: